Артио - студио за дизайн
 
 
Уеб дизайн
Корпоративна идентичност
Предпечат
 
 
 
 
Лого дизайн
Реклама
 
 
 
 
   
Триизмерен дизайн  
   

Защо Ви е нужна 3D визуализацията, и какво Ви предлага тя?

Триизмерното визуализиране предлага уникалната възможност клиентът да види продукта като реален още преди той да е създаден. Това най-често са:

- Триизмерни проекти на сгради и постройки, които ще бъдат построени, но е нужно да се рекламират в завършен вид,. Продуктът, който ще Ви бъде изготвен, може да се постави в триизмерна среда, симулираща такава от реалния свят с цел по-добро възприемане на идеята и проекта. Това е нужно на хора, целящи техния клиент да разбере в какво ще живее, как ще изглежда то, да придобие обща представа за функционалността на сградата. Тази услуга е полезна и за хора, които искат да сверят идеята и изпълнението на обект в собствения си двор.

- Отделни ниски постройки, надграждане на обекта и др.

- Триизмерни проекти на мебели и обзавеждане, които клиентът иска да види в обстановката, в която ще бъдат поставени. С възможностите на 3D  дизайна се опредметява представата на клиента, както и се облекчава проектирането на мебели и ситуирането им в реалното пространство, за което са предназначени. Тук е важно да се отбележи, че уютът вкъщи може да бъде създаден само ако изпълнението съвпада с идеята Ви. С това направление ние Ви даваме шанс да аранжирате дома си адекватно, като не допускате грешката при покупката на нови мебели и след това да съжалявате: можете да ги „поместите” още преди да сте направили поръчката. За производителите на мебели триизмерното проектиране е сравнително евтин начин да се направи "мостра" на новата мебелна линия, преди да се вложат време и средства в реалното им създаване.

- Други проекти - могат да се изготвят други визуализации, които не се поместват в посочените две направления.


Ние Ви предлагаме:

Изработване на триизмерни модели на жилищни сгради, къщи, апартаменти, кухни, детски стаи, холове, спални, бани, други помещения, мебели и др.Натиснете ТУК за да видите нашето портфолио от 3D изображения и визуализации.

Поради многото променливи не можем да създадем ценова норма за триизмерно проектиране. Свържете се с нас и ние ще Ви ориентираме.


 
 
 
Всички права запазени© - Артио® 2008 - 2013 - Дизайн и разработка