Артио - студио за дизайн
 
 
Уеб дизайн
Корпоративна идентичност
Предпечат
 
 
 
 
Триизмерен дизайн
Реклама
 
 
 
 
 
Лого дизайн  
   

Поръчайте Вашето фирмено лого сега, тук при нас!

С опита си в лого дизайна, многобройните доволни клиенти от цял свят и съвременното си виждане в областта на корпоративната идентичност, ние Ви предлагаме професионално лого на реална и достъпна цена. Ние знаем колко важно е за Вас фирменото лого, затова ще вложим цялата си креативност за да получите най-доброто.

Разгледайте нашето портфолио от лого дизайн ТУК.

 

 

 

Какво е лого дизайн?

Фирменото лого е важен елемент от същността на една фирма. Независимо колко е голяма фирмата, нейният отличителен знак „върви” пред нея и печели търговско пространство. Много от нашите клиенти първоначално подхождаха скептично към фирменото лого като част от идентичността на бизнеса си, без да осъзнават неговия голям потенциал. Предимствата от едно добре изработено лого са много: ще привлича повече клиенти; ще помогне на фирмата да се утвърди на пазара, ще участва в установяването на търговската марка; ще Ви отличи от конкуренцията; ще подчертае името и полето Ви на работа. И не на последно място ще докаже, че приемате работата си отговорно като собственик на голяма и сериозна фирма.

Логото е първото нещо, което клиентът ще запомни, когато види офиса, уебстраницата или визитката на една фирма. Визуалната памет е най-лесният начин за запомняне на дадено събитие, а логото е първият знак за Вашия продукт, който остава у клиента.

Ние Ви предлагаме:

  • Мини пакет – 3 предложения за дизайн на Лого, изработка в рамките на десет работни дни.

 

  • Основен пакет – 5 предложения за дизайн на лого, изработка в рамките на десет работни дни

 

  • Супер пакет – 6 предложения за лого, изработка в рамките на дванадесет работни дни.

 

  • Векторизиране на лого - изчертаване на вече съществуващо лого, но вече остаряло по формат и изработка. Векторизирането на остаряло лого е задължително за оптимално извеждане на логото на билборди, плакати, визитки, електронни елементи и др.

 

Вижте цените ТУК

Вижте портфолиото ни за лого ТУК

 
Всички права запазени© - Артио® 2008 - 2013 - Дизайн и разработка