Артио - студио за дизайн
 
 
Корпоративна идентичност
Предпечат
 
 
 
 
Лого дизайн
Триизмерен дизайн
Реклама
 
 
 
 
 
Уеб дизайн и разработка

Това е възможно най-достъпният и съвременен начин да информирате потребителите за Вашата фирма, за дейността й и за намеренията си. Да продавате продукта си, да го разпространявате и популяризирате. Уебсайтът е електронното лице на Вашия бизнес, първото, което хората ще видят, когато Ви потърсят в интернет пространството, когато пожелаят Вашите услуги, или случайно попаднат на страницата Ви. Това е най-лесният начин с малко информация, хващащ окото дизайн и интуитивна структура да привлечете клиента към Вашето поле на работа. Според последни статистически проучвания хората по света вече нямат възможност да отделят време да отидат до офиса на дадена фирма, а предпочитат да отделят минимално време в разглеждане на интернет, търсейки продукта или услугата, която им трябва. Нашата фирма е специализирана в изграждането на интернет страници фирми и дейности от целия спектър на стопанския и културния живот, но също така предлага и изработката на уеб сайтове тип “визитка” и “онлайн магазин”. Чрез изграждането на индивидуален, уникален уебсайт Вие получавате възможност да представите стоките и услугите си, работата си, получавате виртуален офис без почивен ден, един обект, който всеки може да посети по всяко време на денонощието, без значение дали е празник или делник, дали вали или грее слънце. На въпроса: защо Ви е нужен уебсайт, можете да си отговорите и сами, като се запитате колко голяма е ролята на интернет в ежедневието на хората и колко често хората използват глобалната мрежа, за да получат информация.

Вижте портфолиото ни от уебсайтове ТУК

Ние Ви предлагаме:

 • Сайт визитка
  Какво ще получите:
 • сайт, който включва формално представяне на вашата фирма – опростен, но уникален дизайн. Този вид сайт е подходящ и за лични представителни интернет страници.
 • подстраница с неограничено количество текст.
 • уникален, изработен специално за вас дизайн и структура на уебсайта, което Ви придава неповторимост сред всички останали. Ние НЕ използваме вече разработени и широко разпространени заготовки.
 • код, дизайн и норми, съобразени със световните изисквания и стандарти.

Вижте цените ТУК


 

 • Сайт за малкия и среден бизнес
  Какво ще получите:

 • Уникален, изработен специално за вас дизайн и структура на уебсайта, което Ви придава неповторимост сред всички останали. Ние НЕ използваме вече разработени и широко разпространени заготовки.
 • Код, дизайн и норми, съобразени със световните изисквания и стандарти.
 • Изграждане на картинна галерия в една от подстраниците, включени в цената - максимум 50 снимки.
 • SEO-оптимизация – анализ на ключови думи, добавяне, редактиране. Съгласуване на информацията в сайта в кооперация с , добавяне на интернет сайта в google, както и в най-популярните световни интернет търсачки. При желание, добавяне на сайта в български търсачки, интернет уеб сайтове за рейтинг и др.
 • Безплатна подробна статистика на уебсайта
  1. Уникални посещения
  2. Препратки от външни сайтове
  3. Най-посещавани обекти в сайта
  4. Месечна, дневна, и почасова статистика
  5. Държава, от която е бил посетен сайтът
  6. Други
  • Изработване до 10 подстраници, включително заглавна.
  • Домейн и хостинг за една година с включени:
  1. До 3 гигабайта дисково пространство на сървър в САЩ.
  2. Неограничен брой интернет пощи /имейл/ с името на сайта
  3. POP3 и SMPT на пощите, позволяващо на клиента да получава пощата си директно на компютъра си.
  4. адрес (url) домейн-поддръжка за една година

   

  • Ние предлагаме и изработка на онлайн магазини, портали и др.Специално за Вас можем да разработим пакет, който не се вписва в границите на сайт визитка и сайт за малкия среден бизнес.

   За повече информация, моля свържете се с нас.

  • SEO-оптимизация - оптимизиране на съществуващ уеб сайт за оптимална съвместимост с интернет търсачките с цел по-добри резултати и откриваемост на Вашия уебсайт. Оптимизацията се извършва с помощта на

  Вижте цените ТУК

  • Редизайн на съществуващ уебсайт - тази услуга е подходяща за клиенти със съществуващ вече уебсайт в интернет пространството, който обаче е с остарял изглед, или просто има нужда от освежаване или обновяване.

  Вижте цените ТУК

   

 
Всички права запазени© - Артио® 2008 - 2013 - Дизайн и разработка