Артио - студио за дизайн
 
 
Уеб дизайн
Корпоративна идентичност
Предпечат
 
 
 
 
Лого дизайн
Триизмерен дизайн
Реклама
 
 
 
 
 
Защо да изберете нас?
     
 
 • Защото ние ще работим специално за Вас! Или, за да бъдем по-точни, ние ще вложим всичко, за да създадем уникален продукт с максимално неповторим дизайн и функционалност, за да бъдете уникални, отличени от тълпата. Ние сме по-различни и по-добри от нашите конкуренти, защото НЕ ползваме шаблони и Ви предлагаме напълно индивидуално изпълнение, без възможност за съзнателно повторение с други подобни продукти. И накрая – ние сме перфектният избор за Вас, защото се отнасяме отговорно и с разбиране към всеки клиент!

 

 • Защото ние работим с лидерите в бранша, например интернет гигантът . Така успяваме да предложим на клиента си оптимално разпространение в интернет, а от там - по-висока производителност на уеб сайта Ви.

 

 • Защото ние работим с легитимни сайтове за закупуване на уникални изображения - fotolia.com. Така елиминираме възможността за повторение и осигуряваме легално използване на изображенията.

 

 • Защото нашият екип е високо образован - ние ще изработим грамотно изписан продукт без стандартните банални правописни грешки.

 

 • Защото работим според всички световни норми и стандарти за работа:
   1. Разбираеми кодове за бразура - следователно безпроблемно разчитане на уеб страниците от всеки.
   2. SEO (search engine optimization) съобразен с нормите - по-добро разпространение на сайта Ви.
   3. Калибровани монитори според междунарония стандарт RGB - елиминиране на възможността за разлика между проекта и реализацията ако тя следва да бъде принтирана.


 
   
     
     
Всички права запазени© - Артио® 2008 - 2013 - Дизайн и разработка